Robinzonska kućica

Ponekad moramo pobjeći od obveza svakodnevnog života i priuštiti pravi robinzonski odmor i uživanje u netaknutoj prirodi i kristalno čistom moru. Pravo mjesto za to je otok Žižanj. Nalazi se u neposrednoj blizini Nacionalnog parka Kornati, južno od otoka Pašmana, jedan sat vožnje od Biograda. Okruženi ste bistrim morem, a ponekad Vas posjeti i jato dupina. Nudizam je po vašem izboru. Otok je velik 1km x 1km, i prvi je otok Kornatskog arhipelaga najbliže kopnu. Zbog bogatog podmorja otoka može biti zanimljivo za podvodne ribolovce i sve one koji vole ronjenje u dubokom moru. Otok nije trajektom povezan ni sa kopnom niti sa drugim otocima.

 

Kućica (2+1) ima spavaču sobu, kuhinju sa dnevnim boravkom i sofa ležajem, kupaonicu i terasu sa pogledom na more i vanjski grill. Veličina je 40m2 + terasa 20m2. Kućica je udaljena 15m od mora. Susjedna kućica je udaljena 200m. U blizini pristaju i izletnički brodovi.
Preporučujemo da ponesete vlastiti mobilni telefon, da nas možete kontaktirati u slučaju potrebe. Možete napuniti svoj mobilni telefon u kućici s punjačem koji se također koristiti u automobilu. Struja se dobija preko solarne elektrane 12V. Tekuća hladna voda je instalirana u kuhinji i kupaonici. Tank ima 15000l. WC koristi morsku vodu za ispiranje. Vanjski tuš je sa crnim bojlerom koji se grije toplinom sunca. Ovdje treba biti štedljiv sa vodom. Ova voda je izvorno voda iz slavine, ali pošto je u spremniku na toplom vremenu, preporučujemo da se prokuha prije konzumacije, ili da se gosti opskrbe flaširanom vodom za piće. Kuhinja ima plinski hladnjak i plinski štednjak. Kućica ima grijanje na drva. Posuđe, posteljina i dva ručnika po osobi su pripremljeni za vas, dodatne ručnike za kupaonicu i plažu molimo ponijeti. Izmjena posteljine je jednom tjedno. Auto možete sigurno parkirati u Biogradu bez dodatnih troškova. Privatni prijevoz od mjesta parkiranja do kuće za odmor po dolasku i natrag do vozila na kraju Vašeg boravka je bez dodatne naknade.

 

01.01.-27.05./23.09.-31.12. – 58€ per day (min. 3 days)
27.05.-24.06./26.08.-23.09. – 69€ per day (min. 3 days)
24.06.-26.08. – 81€ per day (min. 3 days)

 

Turistička taksa je uključena u cijenu.
Završno čišćenje je uključeno u cijenu.
Kućni ljubimci su dobrodošli.
CHECK IN: od 14.00 sati
CHECK OUT: do 10.00 sati