Izleti

Posebnost naših izleta je u tome što ne vodimo velike grupe ljudi što povećava osjećaj opuštenosti i pretvara izlet u ugodno druženje bez opterećenosti sa planom izleta. Uživajmo zajedno!

 

KORNATI, PAŠMANSKI KANAL – svakodnevno se organiziraju cjelodnevni izleti u NP Kornati i PP Telašćica te poludnevni izleti po Pašmanskom kanalu do otoka Vrgade. Koji god da izlet izaberete ostati će Vam u ugodnom sjećanju. Uživajte u prekrasnom izletu uz uključen bogat jelovnik (dnevno svježa riba i meso uz prilog) i dvije pauze za plivanje u prekrasnim uvalama. Cijene počinju od 25€ po osobi. Za detaljnije informacije slobodno nam se obratite.

 

PAKLENICA – ako Vas zanima spoj planina i mora, definitivno morate posjetiti najomiljenije alpinističko mjesto u Hrvatskoj udaljeno 80km od Biograda. Osim odličnih stijena za penjanje NP nudi i prekrasne šetnje po uređenim planinarskim stazama. Nudimo Vam cjelodnevni izlet u NP Paklenica uz pratitelja te obrok na prekrasnom vidikovcu. Po želji može se organizirati i posjet spilji Manita peć. Cijene počinju od 40€ po osobi. Transfer se nadoplaćuje 100kn. Min. 4 osobe. Za detaljnije informacije slobodno nam se obratite.

 

VRANSKO JEZERO – Najveće slatkovodno jezero u Hrvatskoj smješteno je svega 8km od Biograda. Sklonište je za više od 300 vrsta ptica, omiljeno mjesto za ribolovce a za rekreativce nudi biciklističku stazu dugu 40km oko jezera. Poludnevni izlet uključuje obilazak obnovljenog turskog hana, ruševine templarskog hrama, odlazak na vidikovac Kamenjak sa kojeg puca prekrasan pogled na Biogradsku rivijeru i Kornatski arhipelag. Nakon toga, uz obalu jezera u sjeni borova uživati ćete u tipičnom dalmatinskom obroku. Cijena je od 40€ po osobi. Transfer se naplaćuje 100kn. Za detaljnije informacije slobodno nam se obratite.

 

ZRMANJA – ako Vas zanima što Dalmacija krije u svom zaleđu onda je ovaj izlet za Vas. Udaljena 60km od Biograda rijeka Zrmanja krije prekrasne predjele krša, zelenila i mira. Posjetiti ćete manastir Krupa iz 14st., slapove Zrmanje u kojoj se po želji možete kupati ili voziti kanuom. Oduševiti će vas ljepota i ćistoća rijeke. Nakon obilaska predahnuti ćete uz obrok uz obalu rijeke. Cijene su od 40€. Transfer se naplaćuje 100kn. Za detaljnije informacije slobodno nam se obratite.